Is/Snö/Grus-åkarnas egen sida

På denna sida ska du som "Is/snö/grus-åkare" skriva, träffas?, bara grusvägar, egen tur etc. DENNA SIDA ÄR AVSEDDA FÖR DIG SOM ÅKER IS/SNÖ/GRUS.
(Du får givitvis använda andra sidor också)

Webbsida 20. jan, 2019

Luana

Mycket upphetsad, det finns mycket bra minnen här.

Webbsida 8. feb, 2017

Öborg

Lyckönskningar för dig, och ha en bra dag

Webbsida 24. okt, 2016

TessaSanchez

Jag älskar din webbplats.

9. feb, 2015

Leif Eriksson

Vi blev 8 st. snögubbar som söndagen 8/2 tog en kul tur på ca. 17 mil i fint vinterväder på härliga vintervägar i Kilsbergen. Stannade och hjälpte upp en bil som kört i diket. De blev mycket tacksamma.

25. jan, 2015

Leif Eriksson

Det blev en 16-milatur, tillsammans med Martin, i fint vinterväder idag. Körde från Lillån till Ånnaboda på stigar och mindre vägar och sedan en rundtur på skjutfältet. Vägarna på skjutfältet hade inte plogats efter senaste snöfallet så det blev både jobbigt
och kul körning. Tillbaka i Ånnaboda mötte Bengt, "Tigern" upp och gjorde oss sällskap hem.

19. jan, 2015

Bengt Mattisson

Vinterkörning i Kilsbergen lörd 17 jan -15 med Leif E. Gu vad blöt jag blev, inte från utsidan men svetten innefrån. Tur att man tittat på Dakar och sett hur dom kör i sanddynorna. Mkt vikt långt bak. Det fungerar även i djup snö. På blankis och lite grus
så gick det ibland över hastighetsbegränsningen!!! Men i skogen över rötter och spårig issnön så var det betydligt värre. Men så är Leif Eriksson betyligt yngre än jag eller!!! så man ska vara glad att hänger med. Kul som tusan var det :)

14. jan, 2015

Leif Eriksson

Årets första MC-tur på dubbdäck avklarad på fina isiga mindre vägar, oplogade skogsbilvägar och stigar med ca 15 cm snö. Lite ringrostig till börja med men det släppte efter ett tag. Håller väderprognosen för lördag blir det nog en tur på skjutfältet.

6. okt, 2013

Janne (BMW)

Hjärtligt välkommen att skriva på denna sida. Tyvärr har jag inte en hoj som är så lämplig att använda på grusväg. Har inte emot grusvägar som är fullpackade, likt asfalt.