Eftersom det finns många mc-intresserade som vill ha en gemenskap med att göra utflykter m.m. tillsammans, hade  jag i tankarna att detta kan vara en trevlig sett att nå ut till denna grupp. www.skojmedhoj.se

 Har i många år jobbat med mc-turer m.m. och så är syftet är att inte bara jag jobbar med detta utan var och en lägger förslag, även tilldelar sig uppgifter.

Kan även blir lite reseberättelser från det vi anordnat och givitvis bilder. För att få med på hemsidan skicka @-mail: 019201515@bredband.net , Eller använd vår Facebook: skojmedhoj [sluten grupp] Ansök om du vill vara med i denna om du inte redan är det. 

Ser fram emot en trevlig säsong tillsamman.

 Denna sida är helt oberoende av klubb. Deltagare som vill vara med om aktiviteter anmäler sitt intresse via denna hemsida.  Samarbetet kommer givitvis att förekomma, eftersom ett flertal även kommer vara anslutna till en/flera klubb.

Förslag kommer det att skrivas om olika aktiviteter, bl.a. att ordna bussresa till mc-mässor .  Och så en massa andra aktiviteter, exempelvis ett flertal touringar, långa som korta.

För att sen täcka avgiften för hemsidan så tar jag ut en liten avgift som täcker kostnaden för hemsidan.  Har ännu inte behövt ut någon avgift.  0 kr år 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021. Sponsor finns för detta under åren.                  OBS! Viktigt!  Att denna är ingen klubb, förening utan bara en intresse-sammansättning för mc-intresserade, som vill göra gemensamma utflykter m.m. utan byråkrati, som det  kan bli i en klubbverksamhet.  Enkelt och bra ska det vara! Är måttot.

De som vill vara med om detta är välkomna! 

Anmälan kan göras på denna hemsida